Kirjoittaja Aihe: ooo Maa on pallo.  (Luettu 188 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

martinlaurin

 • Keltanokka
 • *
 • Viestejä: 1
  • Profiili
ooo Maa on pallo.
« : Kesäkuu 16, 2017, 00:54:22 ap »
Oikeasti maailmamme on pallo.

 Kuu 36000km päässä meistä ja aurinko 18 valominuutin päässä.

 Kooltaan 1,8 miljoonaa kertaa meitä suurempi .

Kuka ylipäätään voi muuta edes olettaa?

Polariz

 • Aristokraatti
 • ***
 • Viestejä: 129
  • Profiili
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #1 : Kesäkuu 16, 2017, 09:27:25 ap »
Maan pallomaisuus vaatii välttämättömänä gravitaatio-teorian, joka on havaintojen vastaista taivaankappaleiden kohdalla, se taas on vaatinut lisää todistamattomia teorioita teorian päälle. Maan pinnalla fysiikassa riittäisi aineen tiheyserot selittämään kaiken saman mitä koitetaan niputtaa gravitaatioksi. Pallo painovoimineen on keksitty varmaan siksi että taivaankappaleiden liikkeet on aika hyvin selittävissä jos Maa olisi pallo, jos unohdetaan mitä tähtitieteellisiä epäloogisuuksia se samalla vaatii. Mutta maan pinnalla, eikä kyllä täysin sen taivaankaan kohdalla idea pallosta tunnu kovin vakuuttavalta teorialta, katso vaikka tietopisteen artikkeleita.

Kysymys kuuluu: Vaatiiko ilmiöt taivaalla välttämättä pallomuotoista maailmaa, onko tähtitieteelliset selitykset uskottavia ja minkä varassa parhaimmat todisteet on... tarkoittaa tietysti avaruusjärjestöjä jonka varassa lopulta koko konsepti on. Jos taas niiden näyttämää kuvamateriaalia tarkastelee kyynisen kriittisesti, niin huomaa helposti kuinka paljon epärehellisyyttä niistä löytyy. Jopa ainoat muokkaamattomat ja edes oikeaksi väitetyt valokuvat Maapallosta (..ennen 2015, jolloin tämä litteä maa asia paljastui salaliitoista kiinnostuville), on Apollo retkillä räpsäistyt kuvat maasta. Ne taas on voitu osoittaa epäaidoiksi. Yksi hyvä osoitus siitä löytyy tämän sekalaista-palstan "videoita" ketjun ensimmäisestä videossa. Mutta mitään mitä nyt sanoin, ei ole mahdollista käsittää jos uskoo kuuretkiin ja muuhun mitä NASA meille näyttää.

matlaurin

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #2 : Kesäkuu 16, 2017, 10:21:15 ap »
FE Teoreetikot vedättää, että Aurinko on vain 50km liimattu kiintoläpyskä taivaalla ja Kuu luokkaa hologrammi!

Kertoisiko nyt TÄÄLLä viimeinkin joku. Miten sitten Kuu voi näkyä päivällä 180, 90, 45 asteen kulmissa eri vauhtia liikkuvan Kuun suhteen. Jos se on muka kiinittty? Miten myös Kuun ja Auringon korkeus taivaan kannessa vaihtelee lineaarisesti 90 asteen kulmissa. Jos on kiinteitä?
--
Miten tällaiseen taivaankanteenne kiinnitetty Aurinko voi vain "kadota". Päällämme se näkyy ongelmitta 5000km kanneltaan. Mutta entä yöllä, kun se on noin 20 000km päässä? Miten noin kirkas ja näkyvä voi hävitä pois yön taivaalta. Vaikka me KAIKKI näemme sen aina poistuvan kaartuvan pallomaan horisonttiin! Eikä hiipuvan  korkealle taivaalle, kuten FE -harhaajat väittää-
---
Miksi Suomen päällä 5000km korkeudella oleva Aurinko näkyy samaan aikaan päiväntasaajalla myös 100% pyöreänä? Vaikka kiekko 15 000km päästä sivulta PITÄISI olla silloin pelkkä valaiseva pieni VIIVA kaukana horisontissa.
----
Miten Kuu voi nostaa luodeaallon 8m kohdallaan? Entä Aurinkokin puolet siitä eli 4m? Jos ovat pelkkiä teippauksia taivaallamme?
-----
Mistä meteoriitit tulee? kuulemma 10 tonnia niitä tippuu tauotta maahan läpi taivaankupunne!
------
Jos Maa olisi alkumeressä. Niin JO pelkkä meren PAINO käynnistäisi vedessä Auringosta tutun FUUSOOPALON! Puhumattakaan mikä kupoli moisia megapaineita edes kestää?
---
3546. Yhteiskuntakriittinen

"Minä yhteiskuntakriittinen"
============================

No NYT SUPO sen keksi! Kun meikäläisen kaltaisia henkilöitä EI SUPO saanut millään sopimaan terroristi lakinsa alle. Niin piti heidän keksiä jokin SYY. Miksi meikäläistä SUPO himoaa hengiltä.

Heti, kun sain tämän upean Illuminati videoni markkinoille. Teki SUPO poliisit siitä JOPA sairaaloihin asti ilmoituksiaan! Ja saman tien SUPO -poliisisiat lanseerasivat HS asti uuden terminsä:

YHTEISKUNTAKRIITTINEN RISKIHENKILÖ . ... ....
____________________________________

Eli näin SUPO sai nostettua vainoamansa 350 henkilön määrät näppärästi lähemmäs TUHANTEEN Suomen kansalaiseen! Sitä mukaa, kun miljoonapalkkaisia poliisin virkoja tehdään aina vaan lisää. Pitää näköjään SUPO poliisien perusteiksi murhiin ja vainoamisiinsa kehitellä. Yhä oudompia uusia tekaistuja "riskianalyysejaan"! Toisaalta, mitäs ei miljoonapalkkansa eteen olisi valmiit keksimään!

Nykyinen Illuminaattien omistama NWO- järjestelmä määrittelee jo kaiken mm. uskonnollisen toiminnan "mielisairaudeksi" terveydenhoidon analyyseissään! Nyt tämä uusi termi, "Yhteiskuntakriittinen riski henkilö". Laajentaa loistavasti alkanutta lanseerausta SUPO Lauerman kaltaisten toimesta.

 HS uutisissa tarkkaan laskelmoiden määriteltiin MYÖS yhteiskuntakriittisyys HENKISEKSI SAIRAUDEKSI! Ilmeisen suoraan kopio CCCP/ DDR maailmasta siis! Sielläkin JOKAINEN sairaaseen yhteiskunnan systeemeihin tyytymättömän POLIISI toimitti mm. valtion pakkohoitoon tällaisten lakiväärennöksiensä avulla. Myös henkilöt, jotka EIVÄT suostu ottamaan CIA lanseeraamaa 666- sirutusta. Voidaan jatkossa määritellä pakkohoidettaviksi riskihenkilöiksi.
-----------

Polariz

 • Aristokraatti
 • ***
 • Viestejä: 129
  • Profiili
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #3 : Kesäkuu 16, 2017, 11:41:09 ap »
"FE Teoreetikot vedättää, että Aurinko on vain 50km liimattu kiintoläpyskä taivaalla ja Kuu luokkaa hologrammi!"

Ei vedätä. Teorisoivat. Kuten itsekin kutsut FE Teoreetikot. Mielipiteet asioista on kaikilla henkilökohtaisia, en itse usko noin mitä sanoit. Ihmiset on vain tottuneet siihen ettei itse tarvitse ajatella mitään, vaan kaikki asiat on selvitetty meidän puolesta. En tiedä uskooko monet että aurinko olisi läpyskä. Mikään ei viittaa siihen, enkä keksi siihen uskomiseen muuta logiikkaa kuin sen että siirretään ajatus siitä että koska Maa on tasainen niin auringonkin täytyy olla, mikä olisi älytöntä... Kuulostaa enemmän siltä kuin niin uskova ei oikein olisi sisäistänyt ideaa tasaisesta maasta, vaan ajattelee sen liitelevän litistettynä pallona tuolla äärettömässä avaruudessa, aivan kuten pilakuvat näyttää. Usein ei myöskään FE piireissä puhuta että kuu olisi hologrammi. Sehän taisi olla ihan pallomaahan uskovien salaliittoteoriaa vuosien takaa. Flättärit uskoo usein että kuu vailaisee itse itsensä. En usko itse siihenkään.

Ihmettelet myös miten kuu ja aurinko pysyy taivaalla. Ei niitä välttämättä kiinnitetty minnekään ole. Tässä on yksi varteenotettava vaihtoehto:


Auringon valon hiipuminen tulee esille ilta-aurinkoa katsellessa ihan hyvin. Asia on helpompi selittää kuvin. Tässä siitä esimerkki

Pete

 • Administraattori
 • Aristokraatti
 • *****
 • Viestejä: 130
 • Miksi hän ei voi käyttäytyä kuin me?
  • Profiili
  • Kotisivuni
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #4 : Kesäkuu 17, 2017, 11:49:04 ap »
JO pelkkä meren PAINO käynnistäisi vedessä Auringosta tutun FUUSOOPALON!

Space.com-sivustossa kerrotaan että Auringon ytimen lämpötila on 15 miljoonan asteen lämpötila (celsius).

Artikkelissa jossa käsitellään Ranskaan rakennettavaa fuusioreaktoria,  ITER-projektin varapääjohtaja Carles Ajelandro kertoo, että fuusiopalo vaatii yli 100 miljoonaan lämpötilan, ja se jopa sammuu liian herkästi:

Lainaus
Myös teknologia on osoittautunut ennakoitua haastavammaksi: fuusiopalo vaatii yli sadan miljoonan asteen lämpötilan, mutta sammuu jopa liian herkästi.
Olen oppimismatkalla. Sinullakin on varmaan jokin opetus ja mielipide annettavana.

matlaurin

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #5 : Kesäkuu 29, 2017, 10:21:37 ap »
- Niin kaikki Auringot kyllä syttyvät ihan sillä, että kevyitä aineita vaan KASATAAN riittävän isolle painolle. Jolloin atomit puristuu toistensa lomi fuusiota tuottaen!! Niin toimii muuten uraanireaktiotkin! Oglo Gabonissa riitti reaktioon, että tavallinen uraaninen kivi KASTETTIIN!

- Cernissä taas prosessi EI ole vety prosessi. Vaan yritetään deuteriumilla ja tritiumilla matkia täysin ERI PROSESSIA! Aurinko on puhdas, eikä tuota neutroneja lainkaan. CERN tuottaa 25% polttoaineestaan tuhoisan tappavaa neutronisäteilyä. TÄYSIN eri prosessit!
-
- Juu taivaan kannen korkeudeksi FE- huuhaat väittää luokkaa 5000km! Ei moiseen tilaan juuri muuta Aurinkoa, tai kuutakaan sovi. Kuin pelkkä Loctitella kupuun liimattu "tarra!". ))
---
Arto Lauri 236. Iron fusion


---------------------------

Arto Lauri 236. TVO, Posiva osto- opasteet


------------------------

matlaurin

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #6 : Kesäkuu 30, 2017, 11:27:37 ap »
Tuossa videossa siis valoisa alue oli VAIN 25% Maapallon pinta. alasta! Vaikka todellisuudessa se on luokkaa 50%! Ei tunneta myöskään mitään mekanismia, jossa valo näkyisi vain 10 000km päästä. Mutta ei lainkaan 20 000km päästä. eli koko sekava FE- mallinnus vuotaa kuin seula!
---
Arto Lauri 236. Posiva 10min------------------------------

Arto Lauri 236. Iron fusion---------------------------


Pete

 • Administraattori
 • Aristokraatti
 • *****
 • Viestejä: 130
 • Miksi hän ei voi käyttäytyä kuin me?
  • Profiili
  • Kotisivuni
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #7 : Heinäkuu 23, 2017, 10:48:39 ap »
Olet Lauri toistamiseen yrittänyt mainostaa täällä omia videoitasi, sellaisia videoita jotka eivät liity millään lailla kosmologiaan. Supolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Täällä keskustellaan siis kaikesta mikä liittyy jollain tapaa kosmologiaan. Mutta jos pistät videolinkkejä tänne Suposta, tai upotettuja videoita joissa ei ole mitään merkittävä tekstiä, niin ne joutavat tulevaisuudessakin pois suodatetuksi.

Päivitin muutamia päiviä sitten foorumin säännöt:

Lainaus
§ 17) Jos lähetät uuden postauksen foorumiin ja olet upottanut siihen yhden taikka useamman Youtube-videon, ja niihin on lisätty alle kolme lausetta tekstiä per video, sinulla ei ole ollut mitään merkittävää sanottavaa, josta syystä postaus poistetaan. Kirjoita vähintään kolme lausetta tekstiä per Youtube-video, jossa on joko lyhyt esitys videon sisällöstä taikka käsiteltävästä aihepiiristä.
Olen oppimismatkalla. Sinullakin on varmaan jokin opetus ja mielipide annettavana.

Apache

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #8 : Heinäkuu 30, 2017, 12:37:28 ip »
Eli SUPO mielestä ei sekalaisissa aiheissa saakkaan keskustella sekalaisista aiheista?

Varsinkin, jos paljastuu poliisien Illuminaatti taustoja ja vastaavia totuuksia?

Näinkö tämä räpellyksesi täällä on tajuttava?  Tolla asenteella ei voida povata paljonkaan kävijöitä foorumiinne siiten.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2017, 17:14:17 ip kirjoittanut Pete »

Pete

 • Administraattori
 • Aristokraatti
 • *****
 • Viestejä: 130
 • Miksi hän ei voi käyttäytyä kuin me?
  • Profiili
  • Kotisivuni
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #9 : Heinäkuu 31, 2017, 17:36:59 ip »
Näinkö tämä räpellyksesi täällä on tajuttava?

Kyllä minä olen varsin tietoinen siitä että myös virkavalta tekee vääränlaisia päätöksiä. Mutta en hyväksy sitä että sinä jatkuvasti upotat tänne videoitasi jotka eivät liity millään lailla kosmologiaan. Onko tämä vaikeata ymmärtää?

Lainaus
Tolla asenteella ei voida povata paljonkaan kävijöitä foorumiinne siiten.
Olen yrittänyt ylläpitää täällä järjestystä ja suodattaa keskusteluja niin että ne liittyvät kosmologiaan. Jos sen seurauksena täällä ei käy paljon väkeä, en yksinkertaisesti jaksa välittää siitä. Tänne saa tulla tai olla tulematta, jos niin tahtoo. Elämäni ei ole kiinni sivuston kävijämäärästä. Minulla ei ollut edes alunperin tarkoitus avata tätä. Koko keskustelufoorumi avattiin alunperin vain siksi, että pääsivun automaattinen kommenttisuodatus ei toiminut kuten piti, jolloin tuli paljon roskaposteja ja osa hyvistä kommenteista jäi julkaisematta. Sittemmin on kyllä virhe jo korjattu, löytämällä ja asentamalla oikean ohjelman, joka hoitaa nyt automaattisen suodatuksen täysin moitteettomasti.

Kyllä täällä käy paljon väkeä, parhaimillaan täällä on ollut yhtä aikaa 40 ihmistä, eikä siinä ole lueteltu mukaan botit. Se onkin toinen asia kirjoittavatko he täällä. Monet jättää kirjoittamatta, koska pelkäävät liikaa yleistä mielipidettä arkaluonteisesta keskusteluaiheesta, tai kenties koska pyrin suodattamaan kaikki tyhjänpäiväiset örinät?

Olen yrittänyt antaa sinulle vihjeitä siitä mistä asioista täällä voi kirjoitella. Etusivulla, "Sekalaiset keskustelut"-kategorian alapuolella lukee seuraavanlainen teksti, mikäli et ole sitä huomannut:

Lainaus
...keskustelufoorumin pääaihe on kosmologia ja kaikki mikä siihen liittyy. Täällä ei siis keskustella autoista ja stereoista.
Olen oppimismatkalla. Sinullakin on varmaan jokin opetus ja mielipide annettavana.

Pallo

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #10 : Syyskuu 29, 2017, 12:38:01 ip »
Niin maa nyt vaan ON pallo!

En ole täältä keneltäkään kuullut tieteellistä perustetta,

miksi minun pitäisi uskoa lituska maailman harhaan?

---------


Administraattorin lisäys: Olen osittain sensuroinut yläpuolisen viestin. Poistin kaksi upotettua Youtube videota jotka eivät millään tavalla liity kosmologiaan taikka niihin aiheisiin joita täällä keskustellaan.

Olkoot nyt toistaiseksi nuo aikaisemmat upotukset täällä. Mutta jos jatkossa tulee uusia aiheettomia video-upotuksia tänne, olemassa olevat poistetaan myös.

Terv: Pete
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 30, 2017, 12:02:23 ip kirjoittanut Pete »

Polariz

 • Aristokraatti
 • ***
 • Viestejä: 129
  • Profiili
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #11 : Syyskuu 30, 2017, 22:50:50 ip »
Voit uskoa että Maa on pallo. Voit jopa olla oikeassakin, mutta mielestäni se on erittäin epätodennäköistä jos tutkii kuinka moni asia mättää siinä teoriassa. On aivan eri asia, jos on teoriaan huonosti sopivia selityksiä hyväksytyn tieteen taholta, kuin jos meillä on, jotka ilman organisaatioita tai rahoitusta koitamme keskenämme vähän selvitellä millaisessa paikassa sitten elämme, kun se ei mikään pyörivä pallo näyttäisi olevan. Aika hyvin suurin osa kysymyksistä selittyykin litteällä Maalla, vaikka aika hypoteettisia ne malliin liittyvät kysymykset tässä vaiheessa vielä on. Tietysti kaikki debunkkausyritykset keskittyy niihin sitten.

Maan tasaisuudesta on ihan hyvää näyttöäkin. Löytyy mm. tietopisteen artikkeleista. 80 km takaiset näkymät on niin kaukaisia ettei moni taida ihan käsittää sitä. Aivan parhaimmat amatöörikaukoputketkaan ei näytä paljon pidemmälle kuin Peten kamera, jolla hän onnistui kuvaamaan Suomenlahden yli ja kuvaamaan sieltä tunnistettavia rakennuksia. Sellainen ei vaan sovi matemaattisesti eikä loogisesti siihen että Maa voisi olisi pallo. Kuvat voi myös silmämääräisesti havaita taipumattomiksi näkymiksi. Lisäksi vedenpinnan voi testein todistaa aina hakeutuvan tasoon. Loogisestikin vesi on aina vaaterissa niin vatupassissa kuin uimahallin altaassakin. Se minkä voi testata pienessä mittakaavassa, sopii myös siihen miten tiedämme tuhansien kilometrien pituisten jokien hakeutuvan loivaa alamäkeä myöten merien altaisiin. Sen sijaan mitään näytteitä siitä miten vesi käyttäytyy pallon pinnalla ei voida demonstroida mitenkään muuten kuin idean tasolla. Sellainen ei ole todiste mistään.

Maan litteydessä ihmisiä huvittaa eniten se miten ne vedet ei läiky avaruuteen, mutta eivät itse näe mitään kummallista siinä että meret kiitää tyhjiössä pallon muodossa valtavaa vauhtia, ja samalla se pallo pyörii akselinsa ympäri luotia ja ääntä nopemmin. Välillä sellaiseen uskova saattaa jopa vaatia todisteita siltä joka ei usko että Maa pyörii. Se että mitään siitä liikkeestä ei tunne, ei tunnu kelpaavan, eikä peilityyni järvenpinta, tai täydellistä liikkunattomuutta edellyttävä suurten siirtolohkareiden korttitalomainen tasapainottelu autiomailla ja muualla, kuten "Kummakivi" Suomessa.

Tieteellisesti rehellinen ottaisi myös sen vaihtoehdon huomioon että Maa saattaisi olla tasainen ja liikkumaton paikka. Sen hypoteesin valossa avaruusjärjestöjen kuvista ja videoista löytyneitä lukemattomia, vakuuttavavia kusetuspaljastuksia ei tulisi jättää huomioimatta, vaan ymmärtää todellisiksi.
Sen löydön jälkeen todisteet pyörivästä pallosta onkin enää vain malliin sovitettuja havaintoja, joista monet selittyy yhtälailla ellei paremmin litteässä Maassa, vaikkei mitään valmista mallia edes vielä ole, kun on vasta n.3 vuotta siitä kun maan litteys salaliitto paljastui ja lähti leviämään.