Kirjoittaja Aihe: ooo Maa on pallo.  (Luettu 34 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

martinlaurin

 • Keltanokka
 • *
 • Viestejä: 1
 • Kannustukset: 0
  • Profiili
ooo Maa on pallo.
« : Kesäkuu 16, 2017, 00:54:22 ap »
Oikeasti maailmamme on pallo.

 Kuu 36000km päässä meistä ja aurinko 18 valominuutin päässä.

 Kooltaan 1,8 miljoonaa kertaa meitä suurempi .

Kuka ylipäätään voi muuta edes olettaa?

Polariz

 • Keltanokka
 • *
 • Viestejä: 40
 • Kannustukset: 1
  • Profiili
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #1 : Kesäkuu 16, 2017, 09:27:25 ap »
Maan pallomaisuus vaatii välttämättömänä gravitaatio-teorian, joka on havaintojen vastaista taivaankappaleiden kohdalla, se taas on vaatinut lisää todistamattomia teorioita teorian päälle. Maan pinnalla fysiikassa riittäisi aineen tiheyserot selittämään kaiken saman mitä koitetaan niputtaa gravitaatioksi. Pallo painovoimineen on keksitty varmaan siksi että taivaankappaleiden liikkeet on aika hyvin selittävissä jos Maa olisi pallo, jos unohdetaan mitä tähtitieteellisiä epäloogisuuksia se samalla vaatii. Mutta maan pinnalla, eikä kyllä täysin sen taivaankaan kohdalla idea pallosta tunnu kovin vakuuttavalta teorialta, katso vaikka tietopisteen artikkeleita.

Kysymys kuuluu: Vaatiiko ilmiöt taivaalla välttämättä pallomuotoista maailmaa, onko tähtitieteelliset selitykset uskottavia ja minkä varassa parhaimmat todisteet on... tarkoittaa tietysti avaruusjärjestöjä jonka varassa lopulta koko konsepti on. Jos taas niiden näyttämää kuvamateriaalia tarkastelee kyynisen kriittisesti, niin huomaa helposti kuinka paljon epärehellisyyttä niistä löytyy. Jopa ainoat muokkaamattomat ja edes oikeaksi väitetyt valokuvat Maapallosta (..ennen 2015, jolloin tämä litteä maa asia paljastui salaliitoista kiinnostuville), on Apollo retkillä räpsäistyt kuvat maasta. Ne taas on voitu osoittaa epäaidoiksi. Yksi hyvä osoitus siitä löytyy tämän sekalaista-palstan "videoita" ketjun ensimmäisestä videossa. Mutta mitään mitä nyt sanoin, ei ole mahdollista käsittää jos uskoo kuuretkiin ja muuhun mitä NASA meille näyttää.

matlaurin

 • Vieras
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #2 : Kesäkuu 16, 2017, 10:21:15 ap »
FE Teoreetikot vedättää, että Aurinko on vain 50km liimattu kiintoläpyskä taivaalla ja Kuu luokkaa hologrammi!

Kertoisiko nyt TÄÄLLä viimeinkin joku. Miten sitten Kuu voi näkyä päivällä 180, 90, 45 asteen kulmissa eri vauhtia liikkuvan Kuun suhteen. Jos se on muka kiinittty? Miten myös Kuun ja Auringon korkeus taivaan kannessa vaihtelee lineaarisesti 90 asteen kulmissa. Jos on kiinteitä?
--
Miten tällaiseen taivaankanteenne kiinnitetty Aurinko voi vain "kadota". Päällämme se näkyy ongelmitta 5000km kanneltaan. Mutta entä yöllä, kun se on noin 20 000km päässä? Miten noin kirkas ja näkyvä voi hävitä pois yön taivaalta. Vaikka me KAIKKI näemme sen aina poistuvan kaartuvan pallomaan horisonttiin! Eikä hiipuvan  korkealle taivaalle, kuten FE -harhaajat väittää-
---
Miksi Suomen päällä 5000km korkeudella oleva Aurinko näkyy samaan aikaan päiväntasaajalla myös 100% pyöreänä? Vaikka kiekko 15 000km päästä sivulta PITÄISI olla silloin pelkkä valaiseva pieni VIIVA kaukana horisontissa.
----
Miten Kuu voi nostaa luodeaallon 8m kohdallaan? Entä Aurinkokin puolet siitä eli 4m? Jos ovat pelkkiä teippauksia taivaallamme?
-----
Mistä meteoriitit tulee? kuulemma 10 tonnia niitä tippuu tauotta maahan läpi taivaankupunne!
------
Jos Maa olisi alkumeressä. Niin JO pelkkä meren PAINO käynnistäisi vedessä Auringosta tutun FUUSOOPALON! Puhumattakaan mikä kupoli moisia megapaineita edes kestää?
---
3546. Yhteiskuntakriittinen

"Minä yhteiskuntakriittinen"
============================

No NYT SUPO sen keksi! Kun meikäläisen kaltaisia henkilöitä EI SUPO saanut millään sopimaan terroristi lakinsa alle. Niin piti heidän keksiä jokin SYY. Miksi meikäläistä SUPO himoaa hengiltä.

Heti, kun sain tämän upean Illuminati videoni markkinoille. Teki SUPO poliisit siitä JOPA sairaaloihin asti ilmoituksiaan! Ja saman tien SUPO -poliisisiat lanseerasivat HS asti uuden terminsä:

YHTEISKUNTAKRIITTINEN RISKIHENKILÖ . ... ....
____________________________________

Eli näin SUPO sai nostettua vainoamansa 350 henkilön määrät näppärästi lähemmäs TUHANTEEN Suomen kansalaiseen! Sitä mukaa, kun miljoonapalkkaisia poliisin virkoja tehdään aina vaan lisää. Pitää näköjään SUPO poliisien perusteiksi murhiin ja vainoamisiinsa kehitellä. Yhä oudompia uusia tekaistuja "riskianalyysejaan"! Toisaalta, mitäs ei miljoonapalkkansa eteen olisi valmiit keksimään!

Nykyinen Illuminaattien omistama NWO- järjestelmä määrittelee jo kaiken mm. uskonnollisen toiminnan "mielisairaudeksi" terveydenhoidon analyyseissään! Nyt tämä uusi termi, "Yhteiskuntakriittinen riski henkilö". Laajentaa loistavasti alkanutta lanseerausta SUPO Lauerman kaltaisten toimesta.

 HS uutisissa tarkkaan laskelmoiden määriteltiin MYÖS yhteiskuntakriittisyys HENKISEKSI SAIRAUDEKSI! Ilmeisen suoraan kopio CCCP/ DDR maailmasta siis! Sielläkin JOKAINEN sairaaseen yhteiskunnan systeemeihin tyytymättömän POLIISI toimitti mm. valtion pakkohoitoon tällaisten lakiväärennöksiensä avulla. Myös henkilöt, jotka EIVÄT suostu ottamaan CIA lanseeraamaa 666- sirutusta. Voidaan jatkossa määritellä pakkohoidettaviksi riskihenkilöiksi.
-----------

Polariz

 • Keltanokka
 • *
 • Viestejä: 40
 • Kannustukset: 1
  • Profiili
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #3 : Kesäkuu 16, 2017, 11:41:09 ap »
"FE Teoreetikot vedättää, että Aurinko on vain 50km liimattu kiintoläpyskä taivaalla ja Kuu luokkaa hologrammi!"

Ei vedätä. Teorisoivat. Kuten itsekin kutsut FE Teoreetikot. Mielipiteet asioista on kaikilla henkilökohtaisia, en itse usko noin mitä sanoit. Ihmiset on vain tottuneet siihen ettei itse tarvitse ajatella mitään, vaan kaikki asiat on selvitetty meidän puolesta. En tiedä uskooko monet että aurinko olisi läpyskä. Mikään ei viittaa siihen, enkä keksi siihen uskomiseen muuta logiikkaa kuin sen että siirretään ajatus siitä että koska Maa on tasainen niin auringonkin täytyy olla, mikä olisi älytöntä... Kuulostaa enemmän siltä kuin niin uskova ei oikein olisi sisäistänyt ideaa tasaisesta maasta, vaan ajattelee sen liitelevän litistettynä pallona tuolla äärettömässä avaruudessa, aivan kuten pilakuvat näyttää. Usein ei myöskään FE piireissä puhuta että kuu olisi hologrammi. Sehän taisi olla ihan pallomaahan uskovien salaliittoteoriaa vuosien takaa. Flättärit uskoo usein että kuu vailaisee itse itsensä. En usko itse siihenkään.

Ihmettelet myös miten kuu ja aurinko pysyy taivaalla. Ei niitä välttämättä kiinnitetty minnekään ole. Tässä on yksi varteenotettava vaihtoehto:


Auringon valon hiipuminen tulee esille ilta-aurinkoa katsellessa ihan hyvin. Asia on helpompi selittää kuvin. Tässä siitä esimerkki

Pete

 • Administraattori
 • Säätyläinen
 • *****
 • Viestejä: 57
 • Kannustukset: 1
 • Miksi hän ei voi käyttäytyä kuin me?
  • Profiili
  • Kotisivuni
Vs: ooo Maa on pallo.
« Vastaus #4 : Kesäkuu 17, 2017, 11:49:04 ap »
JO pelkkä meren PAINO käynnistäisi vedessä Auringosta tutun FUUSOOPALON!

Space.com-sivustossa kerrotaan että Auringon ytimen lämpötila on 15 miljoonan asteen lämpötila (celsius).

Artikkelissa jossa käsitellään Ranskaan rakennettavaa fuusioreaktoria,  ITER-projektin varapääjohtaja Carles Ajelandro kertoo, että fuusiopalo vaatii yli 100 miljoonaan lämpötilan, ja se jopa sammuu liian herkästi:

Lainaus
Myös teknologia on osoittautunut ennakoitua haastavammaksi: fuusiopalo vaatii yli sadan miljoonan asteen lämpötilan, mutta sammuu jopa liian herkästi.
Olen oppimismatkalla. Sinullakin on varmaan jokin opetus ja mielipide annettavana.