Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Sekalaiset keskustelut / Vs: Harpilla ja kulmaviivaimella kaavailtu Pallo
« Uusin viesti kirjoittanut Kaldean Roikale tänään kello 19:12:26 »
Ei vastauksia? Onko lie hiljaisuus myöntymisen merkki :)
2
Litteän Maan todisteet / Korkean ilmanalan pallo -videot
« Uusin viesti kirjoittanut Kaldean Roikale tänään kello 19:07:43 »
Laitoin jo tästä kommenttia tietopiste.com:iin. Mutta tässä samaa foorumillekin.

Katselin vakuuttavaa korkean ilmanalan pallo -videoaineistoa. Käsittääkseni huomattava osa Youtuubin korkeanilmanalan pallo -videoista on musiikkivideoita tms suoraan 30-40km korkeudesta ja sitä rataa.

No, ei se niiden totuusarvoa ainakaan mun silmissä himmennä.

Mutta tässä onpi rapiat pari kolme tuntia ”The Explosive Truth” -käyttäjän RAAKAvideomateriaalia (jossa ei ole edes taustamusaa yms) korkean ilmanalanpallon lähettämisestä ja kohoamisesta Maan ylle lyhyen alkuspiikin kera:Vaikka pätkän tuijotus käy välillä yksitoikkoiseksi lähinnä tuulen tuivertaessa ja jettien lentäessä ohi niin kannattaa uhrata pari tuntia elämästään ja nähdä omin silmin mitä video paljastaa about 1h 57min kohdalla ja siitä edespäin - ja taaksepäin.

Tasaiseltahan tuo näyttää.

Toiseksi löysin lisää aarteita. Kannattaa seurata uunituoretta TestingTheGlobe.com korkean ilmanalan pallo -projektia jossa tavoitteet on kirjaimellisesti korkeat. Jospa sieltä tulisi lisää jännittävää matskua.

Pallon laukaisua edeltävä mielenkiintoinen keskustelu jossa esitetään proggiksen tavoitteet ym yleistä settiä joka olisi tärkeää ymmärtää kosmologisista kysymyksistä:Pallon laukaisu (21.6.2017):En välttämättä ehdi osallistua keskusteluun mutta laitoinpa ainakin "pallon pyörimään"! :)
3
Litteän Maan todisteet / Vs: Argentiinaan
« Uusin viesti kirjoittanut Tuomo eilen kello 00:40:38 »
Kun pallomaassa mennään eteläkalotille, niin toki aurinko on aina pohjoisemmasta katsoja.

Yöllä aurinko tokikin näyttää olevan etelässä, eli etelänavan suuntaan katsottaessa. Täsmälleen sama ilmiö pohjoiskalotilla: päivällä aurinko on etelässä ja myös näyttää olevan etelässä.

Yöttömän yön aikana sen sijaan aurinko näyttää olevan pohjoisessa, koska sitä katsotaan pohjoisen suuntaan – tosiasiassa aurinko tietenkin on etelämmässä, mutta katse ohittaa pohjoisen suunnan.
4
Sekalaiset keskustelut / Harpilla ja kulmaviivaimella kaavailtu Pallo
« Uusin viesti kirjoittanut Kaldean Roikale Kesäkuu 22, 2017, 18:24:15 ip »
Olen jonkin aikaa foorumia seuranneena laittanut merkille että niin ironista kuin se on onkin niin tietyt nimimerkit ja nimet joista voi päätellä yhtä sun toista tulee tälle foorumille puolustelemaan nimenomaan harpilla ja kulmaviivaimella kaavailtuja okkulttisia valheita maailman muodosta.

ILLUUsioita. ILLUsion. ILLUminati.

Ei siinä mitään että aihe kiinnostaa ja eri mieltä saa olla. Mutta "silmän" ja "isoveljen" juonet tiedetään myös Ballin (ba'al) ja auringonpalvonnan (HELIOcentric -> kreikkalainen Helios-jumala!) osalta.

Siispä kipin kapin tarkastamaan historiasta aina sieltä kuuluisalta Kopernikuksen ja Galilein (kumpainenkin oli todistetusti harpin ja kulmaviivaimen veljeskuntaa eikä mitään "kristittyjä") 1500-1600 luvulta alkaen (ja miksei myös jo n. 300 eaa alkaen pythagoralaisten luonnonpalvojafilosofien vilauttamaa "palloa") vapaamuurarien / illuminaattien / jesuiittojen touhut pallojensa sekä aurinkokuntiensa ja suurten pammaustensa kanssa.

Myös evoluutio-myytti kuuluu samojen herrojen sarjaan.

Tässä kattava kuvagalleria alkuun silmiä avaamaan "uuden maailmanjärjestyksen paljastajille", "veitsenteräläisille" sekä kaikille jotka eivät tahdo olla missään tekemisissä saatanallisten salaseurojen oppien ja agendojen kanssa:

https://vaultedearth.wordpress.com/2017/01/01/the-vaulted-earth-gallery
5
Todisteet maapallosta / Vs: Ongelma kuun kanssa
« Uusin viesti kirjoittanut nwopaljastuksia Kesäkuu 22, 2017, 07:52:38 ap »
Tervetuloa haastamaan.
Oli mukava löytää joku muukin paikka keskustella tästä, kuin tuo Suomi24!

Reunoilla on liikkuvaa marginaalia hyvin vähän. Kuu myös vaihtelee korkeuttaan. Miksei mistään kohtaa pallon pinnalta pääse kurkistamaan koskaan vähän enemmän kuun kylkeä, vaikka silloin kun kuu on lähimmillään, tai vaikka silloin kun on korkeimmillaan?

Sehän johtuu kuun etäisyydestä maahan. Kaivelin asiaa tuossa hieman ja kuu on lähimmillään maata 363 000 kilometrin etäisyydellä ja kauimmillaan 405 000 kilometrin etäisyydellä. Rata on siis hieman elliptinen ja kuun koko vaihteleekin taivaalla sen mukaan. Mutta sama puoli kuusta on aina maahan päin.Vasemmalla se on kauimmillaan ja oikealla ns. "superkuu" kun se on lähimmillään. Aika pienihän tuo ero on.

Mutta mielenkiintoinen kysymys, kuinka paljon kuusta voi nähdä enemmän? Koska kyllähän siirtyminen maassa toiseen paikkaan vaikuttaa, vaikka etäisyys kuuhun on pitkä. Voimme ilmeisesti nähdä kuusta jopa 59% - tässä on taustalla libraatioksi kutsuttu ilmiö. Alla olevassa artikkelissa on hyvä animaatio, josta tuo selviää.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Libraatio
6
Litteän Maan todisteet / Vs: Argentiinaan
« Uusin viesti kirjoittanut Polariz Kesäkuu 22, 2017, 07:37:11 ap »
Eihän maapallollakaan auringon pitäisi näkyä niin. Kauriin kääntöpiiristä etelämpänä, auringon ei pitäisi minkään muotoisessa maassa näkyä kuin aina vain pohjoisempana taivaalla. Pallomaassa se voi olla vähän vaikeampi hahmottaa, kun pallohan on aina tasaisesti 50% valaistuna, mutta se polttopiste jossa aurinko on kulloinkin korkeimmillaan vastaa huvittavasti sitä mikä litteän maan mallissa on konkreettinen auringon reitti. Sekä pallossa että kiekossa auringon reitti siis ylitetään, niinpä sen kulkua katsotaan sen jälkeen toisesta suunnasta ja auringon kulkusuuntakin kääntyy päinvastaiseksi molemmissa malleissa. Kiekon päällä se olisi siis auringon kiertämän ringin ulkopuolta. Jos niin ei olisikaan, epäilisin ensin karttoja. Ilmansuunta jutut tuli puheeksi toisessa ketjussakin. Deklinaatio-asian takia en ihmettele jos muutama kymmenen astetta jokin suunta väitetään olevan väärin litteän maan mallissa.
7
Litteän Maan todisteet / Vs: Argentiinaan
« Uusin viesti kirjoittanut Tuomo Kesäkuu 21, 2017, 23:19:25 ip »
Entä se jännä tosiasia, että aurinko tosiaan paistaa välillä etelän suunnasta myös noin etelässä? Eikö sen luulisi tarkoittavan sitä, että tämän havainnon [sopiakseen yhteen litteän Maan teorian kanssa] täytyisi johtaa vähintäänkin siihen, että Kauriin kääntöpiirin eteläpuolella etelässä näkyvä aurinko olisikin heijaste taivaankannesta – kuten ne etelän tähdetkin? Vähän kyllä kieltämättä tässä kohdin tulisi huijattu olo – haluaako Luoja eksyttää ihmiset uskomaan palloon, vaikka Maa ei olisi sellainen? Tietenkin on myös asioita, joissa näköaistimuksemme puoltaisi päinvastaista tilannetta ja silloin voi kysyä, halusiko Luoja aikoinaan eksyttää ihmisiä uskomaan litteään Maahan, vaikka se ei olisi sellainen... kuitenkin, aika epäilevä olo itselläni edelleen tästä kaikesta.
8
Todisteet maapallosta / Vs: MIKSI PALLO?
« Uusin viesti kirjoittanut Polariz Kesäkuu 21, 2017, 20:49:30 ip »
Nwop.., mallia maapallosta toki hiotaan vieläkin matemaattisesti toimivammaksi, en vain usko että se on välttämättä todellisuutta. Mutta en odota että ymmärtäisitkään. Se että kirkossakin uskotaan asioihin ja tehdään tulkintoja ei varmaan ole mikään yllätys, vai mitä ajoit takaa?
9
Todisteet maapallosta / Vs: Ongelma kuun kanssa
« Uusin viesti kirjoittanut Polariz Kesäkuu 21, 2017, 20:41:04 ip »
Tervetuloa haastamaan. Huomasin tuon jo blogissasi. Tosi pahoja kysymyksiä laitat, täytyy sanoa että en tiedä. Jos kuu olisi alaspäin katsova puolipallo, se selittäisi kysymyksen täysin. Mutta kuu ainakin näyttäisi olevan ihan "pystyssä".

Vastakyssärinä heitän: Kuu näyttää aina saman puolen. Reunoilla on liikkuvaa marginaalia hyvin vähän. Kuu myös vaihtelee korkeuttaan. Miksei mistään kohtaa pallon pinnalta pääse kurkistamaan koskaan vähän enemmän kuun kylkeä, vaikka silloin kun kuu on lähimmillään, tai vaikka silloin kun on korkeimmillaan? Korkeus ja etäisyys vaihtelee, mutta kummallisesti näky ei muutu. Pyöreä katselualustakaan ei tunnu auttavan. Siinä voimme liikkua kuin kärpäset ympäri, mutta oikeaa katselukulmaa ei vaan löydy koskaan.
10
Litteän Maan todisteet / Vs: Argentiinaan
« Uusin viesti kirjoittanut Polariz Kesäkuu 21, 2017, 20:28:48 ip »
Se että uintireissullasi ilmaantui näköestettä, kaipaa toisenlaista analyysiä. Maan kaareutumisesta se ei voinut johtua kun 500m matkalla maapallo kaartuu vain 2 cm tai refraktio mukaan laskettuna vain 1 cm, asiaan tarkoitetun laskurin mukaan. Näköeste nimenomaan todistaa että muut ilmiöt on syynä siihen. Tuo kaarevuus voi vaikuttaa lievältä, mutta luvut kertautuu nopeasti ja 5 km päässä oleva veden pinta olisi melkein 2m alempana kuin se kohta jossa rantahietikossa sitä katselisi, eli alempana kuin oletettava oma pituutesi on. Ymmärrän myös hyvin sen ympärillä kiertävän horisontin, ettei sen kuuluisi kaartuakaan, mutta miten sitten ratkeaa se paradoksi että pallon pinta kuuluisi laskea kuitenkin yhtä paljon joka suuntaan... Tuo kiertävä horisontti kuuluisi ainakin laskea pallon kaaren mukana aina vain alemmas, riippuen katselukorkeudesta, mutta se nouseekin silmien mukana ihan niin korkealle kuin ikinä nousetkin. Miten kuvittelisit loputtoman kokoisen tasaisen näkymän käyttäytyvän? Omaan järkeeni juuri noin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10